Sánta Tibor -  elnök

Bemutatkozás:
Sánta Tibor vagyok, 1967-ben születtem. Shotokan karatéban 4. dan fokozattal rendelkezem. Tíz éves korom óta foglalkozom küzdősportokkal birkózással, karatéval és eskrimával. Sajnos, azok az egyesületek, ahol sportoltam nem voltak számomra megfelelőek, nem szakmai munkára gondolok, hanem az edzés helyszínei, légköre és a csapategység volt hiányos. Ez volt az a motiváció, ami miatt barátaimmal megalapítottuk az FFKE Sportegyesületet. Hogy megfelelő helyen, körülmények közt és megfelelő csapategységben tudjunk gyakorolni.
 

 Sánta Barnabás - alelnök, Karate szekció

Bemutatkozás:

Sánta B. vagyok, és tizenkilenc éve foglalkozom Shotokan karatéval, amiben 3. dan fokozatot sikerült elérnem. Hat éve megismerkedtem a Fülöp szigetekről származó Eskrima harcművészettel, amit azóta is párhuzamosan gyakorlok. Számomra azért fontos az FFKE Sportegyesület mert itt megfelelő körülmények között, és kiváló hangulatban tudom gyakorolni a harcművészeteket a barátaimmal a tradíciók szigorú betartása mellett.
 

 Mihalik László -  alelnök, nemzetközi kapcsolatok

Bemutatkozás:
Mihalik László vagyok. 1974-ben születtem Budapesten és jelenleg is itt élek. Biztonságtechnikával foglalkozom. ´94 óta hobbim és életem szerves része a harcművészet. Nem volt egyenes utam a karate és az eskrima felé, többféle stílust is gyakoroltam előtte. Ezek között megtalálható az Aikido és a Krav Maga is, hogy csak két teljesen eltérő irányzatot említsek. Munkám kapcsán kerültem kapcsolatba Sánta Tibor sensei-el, akivel előbb munkatársak, majd barátok, végül csapattársak lettünk. Ő mutatta meg nekem azt a csapat szellemet, amit mindig is kerestem. Azt gondolom, hogy a harcművészet gyakorlása során a megfelelő edzéskörülményeken túl, szükség van egy megfelelő légkörre is. Egy olyan közegre, vagy ahogy mi hívjuk "második" családra, amit a csak egy jól működő és összetartó csapat tud megteremteni. És hogy miért az FFKE? Röviden azért, mert ugyanabba az irányba akarunk haladni. Első helyen természetesen az edzések és a fejlődés áll, de van mögötte egy olyan háttér, ami egységgé kovácsol minket. Mindenkinek szívből
 

 Klingler Katalin

Bemutatkozás:
Klingler Katalinnak hívnak. 1966-ban születtem Budapesten, jelenleg is itt élek. Egy magánnyomdában dolgozom, mint előkészítő. Én a küzdősportokkal fiam és férjem révén ismerkedtem meg. Jómagam sosem gyakoroltam semmilyen harcművészetet, de rajtuk keresztül nagyon megfogott ez a közeg. Annak ellenére, hogy az edzéseken nem veszek részt, nagyon örültem, mikor megalakult az FFKE Sportegyesület. Számomra az FFKE a családot és a barátságot jelenti, és a közös célért folyó munka még jobban összetart minket.